Pas på med A‌i‌r‌b‌n‌b‌ på Mallorca

Den anden aften modtog jeg et opkald fra en turist der havde oplevet noget jeg efterhånden hører ofte – at A‌i‌r‌b‌n‌b‌ udlejere stikker af fra aftalerne og efterlader turisterne uden noget sted at bo. I dette tilfælde var det en hel familie med vedhæng der skulle af sted. A‌i‌r‌b‌n‌b‌ står på mål for betalingerne, men det hjælper jo ikke noget hvis du har købt flybillet og lejet bil, hvis du ikke har noget sted at bo – for A‌i‌r‌b‌n‌b‌ giver dig jo ikke de penge retur.

Det tager lidt tid at finde et godt sted at bo, så man har ikke lyst til at bruge den første dag bag i bilen, og slet ikke hvis man lander på Mallorca kl. 21:00 om aftenen. Derfor anbefaler jeg man tænker sig rigtigt godt om inden man benytter A‌i‌r‌b‌n‌b‌ – fristelsen for mange udlejer er for stor, hvis de kan tjene 5-8000 ekstra på at brænde en anden aftale af.

Når du rejser med et rejse-selskab er du bedre sikret, men det er om til den enkelte om man acceptere den risiko der er forbundet med at benytte A‌i‌r‌b‌n‌b‌ på Mallorca.

Pas på med A‌i‌r‌b‌n‌b‌

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *